Palvelut

Meidän tehtävämme on mahdollistaa yrityksellesi sopiva rahoitus parhaimmilla ehdoilla.

Ydinosaamisemme on erityisesti pk-yritysten ja aloittavien yritysten rahoittamisessa keskittyen erilaisiin rahalaitoksilta saataviin vaihtoehtoihin. Teemme erilaisia rahoituksen hakemiseen liittyviä dokumentteja (liiketoimintasuunnitelmia, budjetteja, esityksiä) ja annamme neuvoja rahoitusprosessin eri vaiheissa. Meiltä saat myös arvion siitä, kuinka rahoitettava yrityksesi hanke on tällä hetkellä ja millä asioilla voi vaikuttaa rahoituksen saamiseen. Voit myös halutessasi ulkoistaa CFO:n toimet meille. Toimimme joustavasti toiveidesi mukaan ja voimme sopia koko projektin hoitamisesta tai kuukausittaisesta konsultoinnista.

Meidän kautta saat myös rahoituskonsultoinnin “avaimet käteen” periaatteella, eli me teemme hakemukset, dokumentit, käymme neuvottelut rahoittajien kanssa ja sinun tarvitsee vain valita minkä rahoitustarjouksen hyväksyt.

Onko yrityksellä tiedossa isompia hankintoja tai mietitkö kassavajeen rahoittamista? Kiinnostuitko palvelustamme?

Jätä yhteydenottopyyntö tai ole yhteydessä chatin kautta ja saat vastauksen mieltäsi askarruttaviin asioihin.

Rahoitusyritykselle.fi logo

Opastamme yrityksiä sopivan rahoituksen löytämisessä ja teemme rahoituksen kilpailutuksen helpoksi. Meidän missiona on antaa pk-yrityksille mahdollisuus saada rahoitusta erilaisiin hankkeisiin ja niin että rahoitus on yrityksille edullinen. Meiltä saat sekä neuvontaa rahoitusprosessin eri vaiheissa että kaikki rahoituksen hakemiseen ja kilpailuttamiseen tarvittavat dokumentit. Tutustu palveluihimme.

Rahoitusyritykselle.fi
Y-tunnus 2840743-5
Puh. 050 475 4543
Email info(ät)rahoitusyritykselle.fi